+31 (0) 620 913 560

logeren@plupiko.nl

Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg

Melickerweg 4

6075 NG Herkenbosch

Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg
Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg

 

Hieronder volgen een aantal voorwaarden.

 

 

Vaccinatie:

De hond dient gevaccineerd te zijn. De vaccinaties dienen 3 tot 4 weken voordat uw hond bij ons ondergebracht wordt te hebben plaatsgevonden.  Denk hierbij aan de jaarlijkse cocktailprik en besmettelijke hondenhoest (kennelhoest). Ongevaccineerde honden kunnen niet toegelaten worden.

 

 

Vlooien/teken:

De hond dient behandeld te zijn tegen vlooien en teken. Mocht tijdens het verblijf blijken dat uw hond last heeft van teken en/of vlooien, dan zal de hond hiervoor een behandeling krijgen d.m.v. het toedienen van een pipet op de huid. De kosten die hiermee gepaard gaan, zijn voor rekening van de eigenaar.

 

 

Wormen:

De hond dient minimaal 3 weken voor het verblijf een wormkuur te hebben gehad.

 

 

Paspoort:

Het vaccinatie paspoort dient u bij zich te hebben wanneer de hond gebracht wordt.

Wanneer blijkt dat de hond niet is ingeƫnt, kan deze helaas niet toegelaten worden.

Voorkom deze teleurstelling en zorg dat het dier de benodigde entingen heeft gehad.

 

 

Medicijnen:

Als uw hond medicijnen nodig heeft, zorg er dan voor dat er voldoende medicijnen

in de originele verpakking meegenomen worden, zodat er voldoende zijn voor

de periode die de hond verblijft.

 

 

Loopsheid:

Wanneer het teefje loops is, kunnen wij deze helaas niet opvangen. Er ontstaat teveel onrust bij de andere honden. Ze kunnen het immers op grote afstand ruiken, wanneer er een teefje loops is.

Mocht de loopsheid ontstaan tijdens het verblijf, zijn wij genoodzaakt het dier apart te zetten. Wellicht handiger om dit van tevoren met uw dierenarts te regelen. Dat is vooral voor het dier zelf veel prettiger, wanneer het gewoon tussen de andere honden kan lopen. Tevens wilt u wellicht niet het risico lopen uw hond zwanger terug te krijgen na de vakantie.

 

 

Agressie en bijtgedrag:

Agressieve en bijtgrage honden zijn niet welkom. Daar de honden samen mogen spelen, kunnen we het risico niet lopen dat er bijtincidenten ontstaan.

Mocht tijdens het verblijf blijken dat uw hond erg dominant of agressief reageert, dan zal deze apart gezet worden en ook separaat uitgelaten worden. Dit is wellicht niet zo leuk voor uw trouwe viervoeter, maar wij kunnen geen enkel risico lopen.

 

 

Zieke honden:

Wanneer een hond ziek is, wordt deze overgeplaatst naar een apart verblijf (quarantaine ruimte). Dit om eventuele besmetting van andere honden te voorkomen en de hond de rust te gunnen voor herstel.

Indien nodig wordt de dierenarts ingeschakeld. Uiteraard wordt er in dringende gevallen altijd contact opgenomen met de eigenaar van de hond.

 

Een deskundige verzorging en liefdevolle omgang met uw huisdier staan bij ons voorop, derhalve kunnen wij nimmer aansprakelijk worden gesteld voor ziekte, verwonding of overlijden van het in bewaring gegeven huisdier.

 

 

Aansprakelijkheid:

U blijft voor de wet aansprakelijk voor uw hond. Derhalve dient uw dier te zijn opgenomen in uw eigen WA-verzekering.

Veroorzaakt uw hond schade tijdens het verblijf dan komen deze kosten voor rekening van de eigenaar.

 

 

Annuleren van de opvang:

Indien een reservering geannuleerd wordt brengen wij de verblijfskosten in rekening.

Bij annulering binnen een week 50% van de totale verblijfskosten.

Bij annulering binnen 24 uur 100% van de totale verblijfskosten.

 

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Privacy verklaring

Plupiko geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend de gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit ter beschikking aan derden (en zeker niet voor commerciƫle doeleinden) en bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen en kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

Plupiko hondenpension Herkenbosch dagopvang Limburg Midden Limburg

webdesign by neo